Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hans van Driel levert mini aan Schaafsma

Publicatiedatum: 03-04-2018 15:08

Schaafsma uit Appelscha heeft, via Hans van Driel in Ommen, een Kobelco SK55SR minigraafmachine in gebruik genomen. De Kobelco SK55SR is uit voorraad geleverd en was binnen een week inzetbaar.

De Kobelco SRX serie staat voor kracht, snelheid en capaciteit. De minigravers van Kobelco kenmerken zich door de optimale betrouwbaarheid en duurzaamheid. Bij de ontwikkeling van deze minigraafmachines i veel aandacht besteed aan het comfort en de veiligheid van de machinist. De Kobelco SK55SRX is door de professionals van Hans van Driel naar de eisen en wensen van Schaafsma opgebouwd en afgeleverd. Denk hierbij aan o.a.: extra functies en een Powertilt kantelbare snelwissel.

Over Schaafsma
Schaafsma is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in grond- en sloopwerk en daarnaast ook containers verhuurd voor bouw- en sloopafval. Ook voor bestratingswerkzaamheden, gladheidbestrijding en het leveren van zand en grind bent u bij Schaafsma aan het juiste adres. Het familiebedrijf, gevestigd in Appelscha, wordt inmiddels geleid door de derde generatie Schaafsma’s. Het is een solide bedrijf, dat met moderne technieken werkt en gecertificeerd is conform de NEN- en VCA-normen.

www.schaafsmabv.nl