Communicatie software Groen, Grond en Infra

Straatmakersdag 2004 groot succes

Publicatiedatum: 27-09-2004 12:50
Ruim 1.500 bezoekers kwamen afgelopen zaterdag naar het SBW-terrein in Harderwijk voor de tweede Dag van de Straatmaker.

Het bleef droog en dat was de eerste winst op deze informatieve dag. Diverse organisaties, vakbonden maar ook Werkgoed, OBN, SBW en adviesbureaus gaven acte de presence in het paviljoen bij de Kennismarkt. Op het buitenterrein werd door team stratenmakers gestreden in een voorronde van het InfraTech bestratingsfestival waarvan tijdens de vakbeurs InfraTech de finale gespeeld zal worden.

En op het buitenterrein was het druk op de stands van de leveranciers en fabrikanten van materieel op gebied van mechanisatie van straatmaken. Zo stonden er de schoon- en sorteerinstallatie van Hamevac / IGMS, diverse soorten vacuumapparatuur en stenenklemmen, kleine knikladers (
Giant, Schaefer, Knikmops, Sherpa, Avant, Thaler, Vano, Volvo, Weidemann), grote wielladers (Ahlmann, Venieri, Werklust en Paus), rupsdumpers (Hinowa), stenen-, klinker en bandentransporteurs (Robu / Van Zuijlen), trilplaten (Bomag, Wacker, Weber), walsen (Bomag) en graafmachines (Daewoo). En verder rolbezems, stenenzagen en -slijpmachines, lasers en stelapparatuur.

U kunt ervan uitgaan dat volgend jaar in Harderwijk wederom de Dag van de Straatmaker gehouden zal worden.