Communicatie software Groen, Grond en Infra

TOBROCO-GIANT aanwezig tijdens GaLaBau 2018

Publicatiedatum: 01-08-2018 10:36

Van 12 t/m 15 september vindt in Nürnberg de 23e GaLaBau plaats. Deze beurs wordt gezien als een belangrijk ontmoetingspunt voor de branche. Met 1400 exposanten, die oplossingen en ideeën tonen met betrekking tot de planning, bouw en het onderhoud van stedelijke gebieden, sportvelden en andere groene gebieden, is dit de grootste GaLaBau-beurs ooit. Op de stand (hal 7A, stand 516) van Kiesel, distributeur van GIANT-machines in Duitsland, presenteert TOBROCO-GIANT diverse nieuwe modellen.

TOBROCO-GIANT biedt een breed scala aan producten en bijpassende hulpstukken voor alle verschillende behoeften van hoveniers en stratenmakers. Niet alleen voor het hijsen en transporteren van zware ladingen als plavuizen, klinkers en grond. Maar ook voor het onderhoud van openbare ruimtes, sportvelden en grasgebieden biedt TOBROCO-GIANT een grote verscheidenheid aan passende oplossingen.

TOBROCO-GIANT toont tijdens de beurs diverse modellen, waaronder een GROUNDSKEEPER-versie van de D254SW TELE. Deze machine is speciaal geconfigureerd voor gemeentelijke werkzaamheden. Met de G4500 X-TRA wordt een compleet nieuwe machines getoond. De wiellader bevat een Stage V-motor en kan door het modulaire systeem compleet individueel geconfigureerd worden met verschillende opties en prestatieniveaus.

Ook wordt er als prototype een D332SWT X-TRA op tracks getoond. Met behulp van deze machine kunnen werkzaamheden op nat en zwaar terrein eenvoudig worden uitgevoerd vanwege de lage bodemdruk die de tracks creëren. TOBROCO-GIANT wil feedback van klanten verzamelen om de ontwikkeling van het model volgens de eisen van de klant af te ronden.