Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco hybride graafmachine voor Van Oostrum

Publicatiedatum: 25-01-2019 08:18

Van Oostrum Westbroek B.V. heeft onlangs een Kobelco SK210HLC-10 Hybride rupsgraafmachine in gebruik genomen. De SK210HLC-10 is ondertussen één van de meest succesvolle machines uit ons Kobelco leveringsprogramma. Naast deze hybride Kobelco heeft Van Oostrum nog zeven andere Kobelco rupsgraafmachines draaien.

Uniek aan deze hybride Kobelco is dat de energie voor de aandrijving niet enkel wordt opgewekt door de zwenkmotor. De 25kW generatormotor laadt het accupakket continue. Door het vliegwieleffect kost dit zeer weinig energie en wordt de batterij zelfs bij stationair draaien opgeladen. De zwenkmotor van de hybride is volledig elektrisch én bij iedere graafcyclus ondersteunt de elektromotor de conventionele brandstof motor. Hierdoor kan met een lager toerental hetzelfde werk worden verzet. De nieuwste generatie is 16,7% zuiniger dan een conventionele SK210LC-9 en verbruikt tot 12% minder in de Eco-modus.

De professionals van Kemp hebben de machine compleet naar de wensen en eisen van Van Oostrum opgebouwd. Denk hierbij aan o.a.: dom onder de monoboom, overdruksysteem, gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplanken anti-vandalisme beplating met opberg box en extra werkverlichting. Voor een perfecte uitstraling is de machine voorzien van belettering.

Over Van Oostrum Westbroek B.V.
Van Oostrum Westbroek B.V. is een gerenommeerd aannemersbedrijf gevestigd in Westbroek, centraal gelegen tussen Utrecht en Hilversum en gespecialiseerd in infra- en cultuurtechnische werkzaamheden. Van Oostrum beschikt over een zeer uitgebreid programma grondverzetmachines. Van Oostrum is al jaren een zeer trouwe Kemp klant.

Bekijk de video