Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK180LC voor Van der Helm

Publicatiedatum: 24-01-2019 11:03

Van der Helm, dé bodembrede dienstverlener uit Berkel en Rodenrij, heeft al enige tijd een Kobelco rupsgraafmachine in gebruik. In de video ziet u deze Kobelco SK180LC-10 in de praktijk. Eerder nam Van der Helm al een Kobelco SK210LC-10 in gebruik.

De Kobelco SK180LC-10 is duurzaam en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. De SK180LC-10 kenmerkt zich onder andere door de grote capaciteit. Met hetzelfde motorblok als de Kobelco SK210LC-10 en dezelfde lengte rupsketting is men verzekerd van maximale capaciteit met een zeer lage bodemdruk. De moderne motor, met toevoeging van Ad-Blue, zorgt voor lagere brandstofkosten en vermindert de uitstoot van schadelijke stoffen.

Door zijn grote wendbaarheid en graafkracht kan men met deze machine nog productiever werken. De Kobelco SK180LC-10 biedt daarnaast een stillere en comfortabelere werkomgeving. De veilige cabine stelt het belang van de machinist voorop.

De Kobelco SK180LC-10 is standaard al zeer goed uitgerust maar de professionals van Kemp hebben de machine echt helemaal naar wens gemaakt door de opbouw van o.a. een hydraulische kantelsnelwissel incl. lasthaak, overdruk voorbereiding, een gereedschapskist op de onderwagen, opklapbare treeplanken en LED-werkverlichting. De Kobelco is afgeleverd met een brede en dieplepel bak, beide voorzien van een voorzet mes.

Over Van der Helm Bedrijven B.V.
VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt Van der Helm onderscheidend en vernieuwend en biedt hun relaties de mogelijkheid te kiezen voor duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen, waarbij men zowel organisatorisch als financieel optimaal wordt ontzorgt. Van der Helm beschikt over een uitgebreid machinepark en mensen met jarenlange ervaring en kennis die elk type project van elke omvang kunnen aanpakken. De expertise op het gebied van onderzoek en advies is tevens beschikbaar bij de realisatie van verschillende soorten werk en projecten.

Bekijk de video