Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kuiken Cramat: de Sennebogendealer van 2004

Publicatiedatum: 31-01-2005 10:38
Kuiken Cramat B.V. is tijdens de Sennebogen dealerdagen uitgeroepen tot beste Sennebogen dealer van de wereld van het jaar 2004.

Hoewel Kuiken Cramat in 2000, 2001 en 2002 ook reeds tot beste dealer was uitgeroepen, gaf dit geen garantie dat men voor 2004 ook in de prijzen zou vallen. Het dealernetwerk van Sennebogen groeit sterk en ook dealers van grote landen - binnen als buiten Europa - zien kans om hun volume Sennebogen machines sterk te doen groeien.
 
Ondanks de verhevigde concurrentie van mededealers is Kuiken Cramat er toch in geslaagd om in de productlijn vakwerkgiekkranen en als dealer van alle productlijnen bij elkaar opgeteld, als hoogste te eindigen.

Naast het succes van Kuiken Cramat werd ook van Haut Cramat in België tot beste dealer voor de productlijn telescoopkranen uitgeroepen en is Könicke Cramat tot beste Duitse dealer uitgeroepen.

Al met al een klinkend succes voor de Cramat divisie binnen de Kuiken groep, waarmee de nummer 1 positie als distributeur voor Sennebogen nog eens is benadrukt.


Op de foto: Ruud Hoogerhuis, William van der Kleij, Oene Rozendal en Mark Beekmans van Kuiken Cramat nemen het certificaat voor beste Sennebogen dealer van het jaar 2004 in ontvangst van de heer E. Sennebogen Jr (midden).Op de foto: Ruud Hoogerhuis, William van der Kleij, Oene Rozendal en Mark Beekmans van Kuiken Cramat nemen het certificaat voor beste Sennebogen dealer van het jaar 2004 in ontvangst van de heer E. Sennebogen Jr (midden).