Communicatie software Groen, Grond en Infra

Eindejaarsbijeenkomst Vianen (1)

Publicatiedatum: 10-01-2007 09:39
Grondverzettend, loonwerkend en recyclerend Nederland toog tussen kerst en oud & nieuw naar Vianen waar bij Van der Spek en Beco het nodige werd tentoongesteld.

Wat bijvoorbeeld te denken van deze R210LC-7? Importeur Van der Spek prikkelt fabrikant Hyundai om alvast na te denken over een nieuwe belijning en belettering voor de volgende generatie graafmachines. Wij vinden 't mooi. Fuhler uit Emmen zet de Bell B30D 30-tons gelede rupsdumper in op veengebieden in Drenthe en Noord-Duitsland. Vanwege de verlangde lage bodemdruk en tractie in het zompige terrein werd in goed overleg tussen Van der Spek en Bell France besloten tot montage van vier Tidue loopwerken. Eerdere plannen tot montage van 1 m brede banden op een 20-tons Bell B20D 4x4 dumper werden verworpen nadat bleek dat de voor- en achterbanden elkaar konden raken in de maximale knikhoek.

In de volgende BMB ook meer nieuws over de 9-tons Dynapac CG333HF tandemwals die op de Bauma voorgesteld gaat worden. De walsgestuurde machine stond bij Van der Spek in avant-premiere.