Communicatie software Groen, Grond en Infra

INFRATECH 2009 in teken van "klimaat voor vernieuwingen"

Publicatiedatum: 05-12-2008 12:09
Van 13 t/m 16 januari 2009 is Ahoy Rotterdam the place to be voor iedereen die zich bezighoudt met grond-, water en/of wegenbouw. Voor de achtste maal wordt dan de vakbeurs InfraTech georganiseerd, voor de branche hét absolute trefpunt waar vraag en aanbod vanuit de overheid en het bedrijfsleven samenkomen.
Of het nu gaat om de uitvoerder of eindbeslisser, de aannemer of beleidsmaker of om de opdrachtgever en opdrachtnemer, iedereen is er. InfraTech heeft nu al ruim 465 exposanten aan boord, een absoluut record. Het thema dat deze editie centraal staat is “Klimaat voor vernieuwing”.

Op InfraTech 2009 zijn publieke opdrachtgevers zeer actief betrokken. Zo presenteren zij zich niet alleen in stands op de beursvloer, maar komen zij ook aan het woord in het InfraTheater waar diverse thema’s persoonlijk belicht en toegelicht worden. Naast de Provincies Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland en Noord Brabant geven ook Gemeentewerken Rotterdam, Gemeente Utrecht, Stadsgewest Haaglanden, Drechtsteden, Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, Hoogheemraadschap van Delfland, Stedin en Rijkswaterstaat acte de présence. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om op een vrijblijvende wijze met de grootste opdrachtgevers uit de sector in contact te komen.

Registratie
Geïnteresseerden kunnen middels Entreeding.com de beurs gratis bezoeken na registratie via onderstaande banner.