Communicatie software Groen, Grond en Infra

Hitachi ZX60USB voor Kloosterman uit Kapelle

Publicatiedatum: 10-09-2010 09:15
Gebr. Pladdet BV leverde onlangs een nieuwe Hitachi ZX60USB minigraver af bij Kloosterman in Kapelle. De rupsmidigraver vervangt een Hitachi EX50U.
Hitachi midigraverHitachi midigraver

Belangrijke reden voor de vervanging door een zwaardere machine is voornamelijk de robuustere bouw van de ZX60USB-3. Graafbereiken, motorvermogen en hefvermogens liggen behoorlijk hoger. Hierdoor is de machine perfect in te zetten daar waar zowel om een grote minigraafmachine als om een midigraafmachine wordt gevraagd. Tevens is de breedte (2 meter) van de machine gelijk aan die van de 5 tonner.

De machine werd voorzien van alle hydraulische functies voor hamer/schaar/kantelbak en sorteergrijper. Verder is de machine voorzien van een compleet set bakken en werd de machine gespoten in de Kloosterman bedrijfskleur.

Kloosterman B.V. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van grondverzet, transport  en agrarisch loonwerk. De dagelijkse werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, echter één facet komt in alle werkzaamheden  steeds weer naar voren, namelijk;  de verhuur van machines met ervaren en gekwalificeerd personeel.

www.kloostermanbv.com

Hitachi ZX60USB 6 tons minigraver voor Kloosterman uit KapelleHitachi ZX60USB 6 tons minigraver voor Kloosterman uit Kapelle