Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 60N voor M. de Bruijn uit Lopik

Publicatiedatum: 15-03-2011 14:10
Loon- en Kraanverhuurbedrijf M. de Bruijn uit Lopik heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe IHI 60N rupsgraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 60N midigraverIHI 60N midigraver

Deze 6 ton wegende ruosmidigraver is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel met lasthaak, lange lepelsteel, extra contragewicht, slangbreukbeveiliging, hamer- en rotatiefunctie, smeersysteem, bovenuitlaat en nog meer extra’s die het werken voor de machinist comfortabeler maken. De machine is afgeleverd met twee bakken.

De derde generatie van dit type voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een graafmachine in deze gewichtsklasse kan stellen. Met een motor volgens de TIER III specificaties, een vermogen van 57 pk en een opbreekkracht van 37 kN.

De Bruijn uit Lopik is een Kemp klant van het eerste uur. Met een programma dat vooral bestaat uit machines die door Kemp zijn geleverd is De Bruijn ook werkzaam in het gebruikelijke loonwerk. Ook onderaannemen in de GWW-sector is een van de hoofdactiviteiten van De Bruijn. Naast graafwerkzaamheden heeft de Bruijn ook een transportafdeling met kipperauto’s. Zo kunnen alle disciplines voor hun opdrachtgever in eigen regie uitgevoerd worden. De tweede generatie staat inmiddels klaar om het bedrijf voort te zetten en de nieuwe ontwikkelingen toe te passen. Dat zelfs de dochter van Dhr. De Bruijn meewerkt als chauffeuse op de Terberg kipperauto geeft de betrokkenheid en inzet goed weer.

www.kemp-groep.nl

IHI 60 N rupsmidigraver voor M. de Bruijn uit LopikIHI 60 N rupsmidigraver voor M. de Bruijn uit Lopik