Communicatie software Groen, Grond en Infra

MAN TGS 28.400 6X4-4 BL voor Fuchs uit Born

Publicatiedatum: 02-04-2011 07:40
Loonbedrijf Fuchs heeft onlangs bij TSSI MAN Kempen Limburg te Opglabbeek (B) een nieuwe vrachtauto in ontvangst genomen. Het betreft een MAN van het type TGS 28 met een 400 PK sterke motor en automatische versnellingsbak.
MAN knijperauto 6X4MAN knijperauto 6X4

De voertuigconfiguratie betreft 6x4-4: de containerauto is voorzien van mechanische voorwielaandrijving om onder alle terreinomstandigheden perfect te kunnen presteren. 

De opbouw is gerealiseerd door Cargotec Nederland. Zo is de vrachtauto uitgerust met een hydraulische autolaad- en loskraan, type HIAB XS 211E-3 HiPro, een compacte kraan met gigantisch bereik. Het maximale bereik van deze kraan is 10,2 m. en op deze afstand kan nog een last getild worden van maar liefst 1.900 kg! De HiPro-bediening tenslotte garandeert een grote mate van nauwkeurigheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Ook is de vrachtauto voorzien van een hydraulische container op- en afzetinstallatie, type Multilift XR 21S 46 met schuivende hefarm. De capaciteit voor wat betreft het op- en afzetten van het systeem is 21 ton. Met deze specificaties is deze auto bijzonder breed inzetbaar binnen alle divisies van het bedrijf.

Teneinde de chauffeur van alle gemakken te voorzien is de auto uitgerust met een automatische versnellingsbak, achteruitrijcamera, navigatiesysteem, bluetooth carkit en 27mc.

Loonbedrijf Fuchs is reeds ruim 40 jaar actief in de agrarische sector. De laatste jaren zijn werkzaamheden in de civieltechnische sector en bij verschillende overheden een steeds grotere rol gaan spelen binnen de bedrijfsvoering. Deze nieuwe aankoop sluit daar dan ook perfect bij aan!

www.loonbedrijf-fuchs.com

MAN TGS 28.400 6X4-4 BL kraanauto voor Loonbedrijf Fuchs uit BornMAN TGS 28.400 6X4-4 BL kraanauto voor Loonbedrijf Fuchs uit Born