Communicatie software Groen, Grond en Infra

3x ETEC voor Van den Hadelkamp uit Oudewater

Publicatiedatum: 18-06-2011 08:00
Hadelkamp Oudewater B.V. heeft onlangs uit handen van ETEC Grondverzetmachines 3 nieuwe ETEC, 806-II R, 816-II M en 826-II RLC in ontvangst genomen.
ETEC 806-II RETEC 806-II R

Deze 6 tot 26 ton wegende machines zijn voorzien van de nieuwste motoren Tier III met een vermogen van 55 tot 175 pk. Een ruime opbreekkracht. De ruime, en ergonomische cabine met climatronic biedt de machinist een uitstekende werkplek met prima zicht rondom. De machines zijn door Van Vliet voorzien van hydraulische snelwissel, sloop/ sorteer functie, Hydraulische cabine verhoging, omkeerbare motor fan, roetfilter, vonkenvanger, kunststof anti diefstal/ vandalisme beplating, treeplanken, kist op onderwagen, centrale smering van groeneveld, overdruk voorbereid met SOS signalering, camera op ballast en extra werkverlichting. Deze complete machines in bedrijfskleuren met bedrijfsbelettering is een prima aanvulling voor Van den Hadelkamp Oudewater B.V.

Van den Hadelkamp Oudewater B.V., is een begrip op het gebied van sloopwerken. Maar ze doen veel meer. Veelzijdigheid is troef: asbestverwijdering en afvalverwerking, verhuur van materieel en containers, verkoop van gebruikte materialen, en meer. Daarbij staat Van den Hadelkamp voor een degelijke en klantgerichte aanpak. Onder het motto: Handen uit de mouwen, koppetje erbij. Tot tevredenheid van hun opdrachtgevers, zoals aannemers, bouwers, project-ontwikkelaars, overheids-instanties, maar ook particulieren.

www.etec.nl
www.vandenhadelkamp.nl

Etec 816-II M voor Van den Hadelkamp Oudewater BV Etec 816-II M voor Van den Hadelkamp Oudewater BV