Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EW160C voor Fa. Fokkert uit Den Ham

Publicatiedatum: 05-07-2011 09:35
“We hebben diverse merken in huis gehaald om de juiste keuze te kunnen maken,” vertelt mede-eigenaar Hans Fokkert van Fa. Fokkert in Den Ham (Ov). “Dat resulteerde in de aanschaf van een Volvo EW160C. Een graafmachine met veel mogelijkheden.”
Volvo EW160CVolvo EW160C

Volvo was ook de eerste keus van machinist Emiel Schipper. “Ik ben nogal lang, maar in de Volvo CareCab maakt dat niets uit. Ik zit comfortabel, het dashboard is overzichtelijk en het zicht rondom optimaal, waardoor ik fijn kan werken. De airco en radio met CD speler maken het plaatje compleet,” zegt hij. “Wel moest ik even wennen aan de kantel-  en roteerbare indexator, maar nu wil ik niet meer anders.”
“Dat is voor mij natuurlijk heel wat waard,” zegt Hans. Wanneer de machinist het naar zijn zin heeft, gaat het werk beter en in een sneller tempo. We doen al vanaf 2006 zaken met Kuiken en we hebben altijd goed contact met de vertegenwoordigers en Servicevestiging Almelo staat dag en nacht voor ons klaar.”

“Met onze Volvo’s, deze EW160C, een L60E en een ECR28, kunnen we de werkzaamheden prima uitvoeren. Regelmatig huren we extra machines in bij Kuiken CE Verhuur. Dat verloopt altijd soepel. We draaien nu een tijdje met de nieuwe graafmachine, maar het gunstige brandstofverbruik verbaast ons nog steeds. De Kuiken service overeenkomst, die hoorde bij de aankoop van de graafmachine, past ons best. We zijn blij met deze EW160C en vertrouwen er op dat hij ons nog jaren van dienst zal zijn,” sluit Hans af.

Fokkert verricht agrarisch loonwerk en werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en reparaties van en onderhoud aan machines in eigen werkplaats. Het solide bedrijf staat in de wijde omtrek van Den Ham goed aangeschreven. 

www.fafokkert.nl

Volvo EW160C mobiele graafmachine voor Fa. Fokkert uit Den HamVolvo EW160C mobiele graafmachine voor Fa. Fokkert uit Den Ham