Communicatie software Groen, Grond en Infra

Volvo EC210C voor Den Breejen uit Hoofddorp

Publicatiedatum: 04-10-2011 08:00
Recent is er door J. den Breejen en Zn. B.V. uit Hoofddorp een nieuwe Volvo EC210C rupsgraafmachine in gebruik genomen.
Volvo EC210C rupskraanVolvo EC210C rupskraan

“Door onze goede ervaringen met Volvo en Kuiken vanwege onze Volvo wielladers, kochten we twee jaar geleden onze eerste Volvo rupsgraafmachine EC240C”, begint algemeen directeur Wilco den Breejen. “En nu opnieuw een Volvo graafmachine. Deze EC210C heeft al het benodigde aan boord. Er is een extra contragewicht toegevoegd en we hebben de hoofdgiek en lepelsteel één meter laten verlengen zodat we nog meer bereik hebben. Dat geeft veel gemak bij het aanleggen van rioleringen. De GPS aansluiting met 3D is bij grote grondverzetwerken een handig instrument. Een Volvo is niet echt goedkoop maar in verhouding met de kwaliteit goed. Bovendien is de inruilwaarde hoog.”

“We onderhouden in onze moderne werkplaats alle machines zelf en zoeken waar nodig ondersteuning bij Servicevestiging Uitgeest. Onderdelen bestellen we via nachttransport en dat werkt probleemloos”, besluit Wilco

In Lisse zijn Jan Peters met de nieuwe EC210C en Wijnand Reijerkerk met de EC240C aan het werk om een stuk grond bouwrijp te maken. Wijnand heeft nu bijna twee jaar ervaring met de Volvo EC240C en is er prima over te spreken. Jan was snel gewend en wil al niet meer anders dan een Volvo. “Ik was echt blij dat er voor mij ook een Volvo kwam. Nu kan ik er over mee praten.”

Familiebedrijf J. den Breejen bestaat 65 jaar. Opa J. den Breejen richtte in 1946 een eenmanszaak in het transport van suikerbieten. Naast handel en transport ging het bedrijf zich later ook bezighouden met grond-, weg- en waterbouw. Vijf zonen kwamen in de zaak, waarvan alleen Klaas bleef en later ook jongste broer Johan. Johan en de drie zonen van Klaas, Wilco, Erwin en Klaus hebben nu allevier de leiding over de J. den Breejen Groep die bestaat uit J. den Breejen GWW BV en Den Breejen Handel en Transport BV. Met honderd gedreven werknemers staat J. den Breejen elke dag vroeg klaar om grote en kleine projecten succesvol uitvoeren.

www.entreeding.com/info/businesscard.rxml?id=604514

Volvo EC 210 C rupsgraafmachine voor Den Breejen uit HoofddorpVolvo EC 210 C rupsgraafmachine voor Den Breejen uit Hoofddorp