Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TW70 voor Van Wijlen uit Sprang-Capelle

Publicatiedatum: 27-11-2011 07:25
Van Wijlen, Infra en Cultuurtechniek, uit Sprang-Capelle heeft onlangs bij Barend Kemp in De Meern een nieuwe en zeer complete TEREX TW70 compact mobiele graafmachine in gebruik genomen.
TEREX TW70TEREX TW70

De TEREX TW70 is zeer compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp BV in De Meern. Denk hierbij aan extra functies, kruisbediening, airconditioning, brandstofvulpomp, slangbreukbeveiliging maar bijvoorbeeld ook dansonderdrukking en overdruk voorbereiding. De TEREX TW70, in de kleurstellingen van Van Wijlen, heeft een vermogen van circa 68 pk, is 219 cm breed en weegt 6.800 kg. De TW70 voldoet aan alle eisen die een moderne machinist aan een dergelijke machine stelt. Eerder dit jaar leverde Kemp ook al een Atlas 160W mobiele graafmachine aan Van Wijlen.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. is heden ten dage een bedrijf dat tal van werkzaamheden uitvoert op een viertal hoofddisciplines te weten: infra, cultuurtechniek, sport en plus. Voorbeelden hiervan zijn grondwerken, wegen, groenvoorziening, bermen en terrein onderhoud, onderhoud en aanleg van natuur en kunstgrasvelden. Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. kan bogen op meer dan zeventig jaar ervaring, waarbij een gemotiveerd team zich dagelijks inzet om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen.

www.vanwijlen.eu
www.kemp-groep.nl

TEREX TW70 mobiele graafmachine voor Van Wijlen uit Sprang-CapelleTEREX TW70 mobiele graafmachine voor Van Wijlen uit Sprang-Capelle