Communicatie software Groen, Grond en Infra

JCB JS145W voor Van Dijk uit Maasland

Publicatiedatum: 14-02-2012 10:55
Van Dijk Maasland B.V heeft van Dijk wederom gekozen voor een JCB geleverd door JCB dealer ELM Bleiswijk B.V. Het betreft deze keer een JCB JS145W mobiele graafmachine.
JCB JS145WJCB JS145W

Van Dijk is ooit begonnen in de jaren ‘70 met een JCB 3C graaflaadcombinatie. Nu een aantal decennia later en we zijn de tel inmiddels kwijt, óók vele JCB machines later. De nieuwe JCB bandenkraan is voorzien van alle opties, een echte ‘full options’ machine! Zo is de machine o.a. voorzien van een Engcon draaikantelstuk, Giekvering, extra werkverlichting rondom, Brotech overdruksysteem, proportionele bediening van de extra functies, camera’s, etc.

Van Dijk Maasland B.V. heeft z'n wortels in de grond-, weg- en waterbouw, maar dat inmiddels ook een groot aantal aanverwante werkzaamheden tot de kernactiviteiten mag rekenen zoals : lichtfunderingstechnieken, funderingsherstel, productie en verwerking van schuimbeton, milieutechniek, groenvoorziening, buitenruimte management en civiele- en utiliteitsbouw.

www.elmbv.nl

JCB JS 145 W mobiele graafmachine voor Van Dijk Maasland B.V. uit MaaslandJCB JS 145 W mobiele graafmachine voor Van Dijk Maasland B.V. uit Maasland