Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 55N minigraver voor Oostvliet uit Zoeterwoude

Publicatiedatum: 14-05-2012 08:45
Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. uit Zoeterwoude heeft onlangs een nieuwe IHI 55N-3 midigraafmachine via Barend Kemp B.V. in De Meern in ontvangst genomen.
IHI 55N mini-kraanIHI 55N mini-kraan

De IHI 55N met lange lepelsteel is compleet uitgerust en opgebouwd door de montageafdeling van Barend Kemp B.V. in De Meern. Denk hierbij aan o.a.: extra functies, slangbreukbeveiliging, airconditioning, overdruk voorbereiding en extra werkverlichting. De 5,4 ton wegende IHI heeft een vermogen van circa 55,5 pk, is 200 cm breed en heeft een opbreekkracht van 36,6 kN.

Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. houdt zich vooral bezig met het uitvoeren van (aangenomen) werken in de GWW-sector met als hoofdactiviteit het grotere grondverzet en alle daarbij behorende disciplines. Daarnaast houdt Oostvliet zich ook bezig met werkzaamheden op het gebied van oeverbescherming.

www.oostvlietbv.nl
www.kemp-groep.nl

IHI 55N minigraver voor Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V.  uit ZoeterwoudeIHI 55N minigraver voor Aannemings- en verhuurbedrijf Oostvliet B.V. uit Zoeterwoude