Communicatie software Groen, Grond en Infra

Keestrack Novum voor Van Laarhoven Best

Publicatiedatum: 21-08-2012 13:05
Van Bemmel machine import uit IJsselstein leverde de 1e Keestrack Novum af aan Zeefverhuur van Laarhoven uit Best. Nadat van Laarhoven in een tijdsbestek van 4 jaar investeerde in 3 nieuwe Terra-Select trommelzeven type T6, heeft hij nu geïnvesteerd in een Keestrack Novum op rupsen.
Keestrack zeefmachineKeestrack zeefmachine

Deze Keestrack Novum is geheel vernieuwd, zo werd de motorruimte “gerestyled”, is nu geheel toegankelijk voor onderhoud en reiniging werkzaamheden. De zeefbox is hydraulisch in hoogte verstelbaar en is uitgevoerd met een robuust Heavy Duty bovenzeefdek 50 mm en met een 20 mm. onderdek. De amplitude van de zeefbox is instelbaar voor een betere zeefwerking en zeefcapaciteit. De bunker is nieuw geconstrueerd en uitgevoerd met een nieuw type “Heavy Duty” lamellenbunkerband.

Nieuw aan deze NOVUM is dat de zeefmachine eenvoudig is om te bouwen van 3 fractie naar 2 fractie uitvoering en weer terug, d.m.v. een snelwisselsysteem is de middenfraktie transportband demonteerbaar en de zeef overloopband hydraulisch terug te stellen naar de onderzijde van de zeefbox. De transportbanden zijn nu ook in snelheid regelbaar geworden. Tevens is de zeef uitgerust met automatische vetsmering.

De Deutz 4 cilinder dieselmotor heeft een vermogen van 105 pk. verder is de NOVUM uitgerust met extra verzwaarde Rexroth load sensing pomp, Sauer Danfoss ventielen en Hydro motoren. De zeef heeft een eigen gewicht van ca. 25 ton en met een buitenwerks breedte van 2.500 mm is de NOVUM gemakkelijk met een semidieplader te transporteren.

www.zeefverhuur.nl

De 1e KEESTRACK NOVUM voor Zeefverhuur Van Laarhoven uit BestDe 1e KEESTRACK NOVUM voor Zeefverhuur Van Laarhoven uit Best