Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kato HD308 US V voor Van der Waal Ridderkerk

Publicatiedatum: 20-11-2012 07:10
G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf + Grondverzet B.V. uit Ridderkerk heeft onlangs, via Barend Kemp B.V. uit De Meern, een nieuwe KATO HD308 US V in ontvangst genomen. Recent nam Van der Waal ook al een Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik.
Kato HD308 US VKato HD308 US V

Deze 8 ton wegende rupsgraafmachine is onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel inclusief lasthaak, slangbreukbeveiliging, extra functies, gereedschapskist op de onderwagen, overdruk en nog meer extra’s die het de machinist comfortabeler maken. De KATO HD308 US V is daarnaast afgeleverd met twee bakken en een puinriek.

De nieuwe generatie Kato’s kenmerken zich door een hoogwaardig design, een lager brandstofverbruik en de uitstekende bediening en prestaties. Ook het onderhoud is door ruime toegankelijkheid verder vereenvoudigd. Met een vermogen van 55 pk, een breedte van 230 cm en een opbreekkracht van 61,4 kN is deze binnendraaier een uitstekende aanvulling voor G.A. van der Waal.

G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Ridderkerk is opgericht door Gerrit Aart van der Waal. Het onderdeel ‘Grondverzet’ is veel later toegevoegd maar is uitgegroeid tot een goed lopend deel van het geheel.

www.barendkemp.nl
www.gavanderwaal.nl

Kato HD308 US V rupsgraafmachine voor G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit RidderkerkKato HD308 US V rupsgraafmachine voor G.A. van der Waal Loon- en verhuurbedrijf B.V. uit Ridderkerk
kato rupsgraafmachine barendkemp