Communicatie software Groen, Grond en Infra

TEREX TL80 compacte wiellader voor Evenboer Watergang

Publicatiedatum: 12-12-2012 07:40
Smederij en constructiewerkplaats en Landbouwmechanisatiebedrijf Evenboer uit Watergang heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern, een nieuwe TEREX TL80 compacte wiellader uit de Greenline-serie in ontvangst genomen.
TEREX TL80TEREX TL80

Deze compacte wiellader van 4,9 t heeft een motorvermogen van 60 pk en een maximale kieplast van 3.500 kg. De TEREX TL80 is door Kemp voorzien van een hydraulische snelwissel en afgeleverd met een dichte bak en palletvorken.

Uit de compacte TL-serie kunt u kiezen uit vier wielladers met krachtige prestaties en een zwenklader. De prestaties en afmetingen van de afzonderlijke types bouwen op elkaar voort en zijn steeds exact op elkaar afgestemd. Het leveringsprogramma omvat van de kleine en extreem wendbare TL65, die bijvoorbeeld veelvuldig wordt ingezet door tuinbouwbedrijven, tot de grote en bijzonder prestatiesterke TL120.

Smederij en constructiewerkplaats en Landbouwmechanisatiebedrijf is gevestigd aan de Broekermeerdijk tussen Watergang en Broek in Waterland en ligt slechts 8 km. boven Amsterdam. Al heel wat agrariërs uit Waterland en omstreken hebben een landbouwmachine bij Evenboer aangeschaft. De nieuwe landbouwmachines worden in de eigen werkplaats klaar gemaakt voor levering. Ook het onderhoud wordt door Evenboer verzorgd. U kunt bij Evenboer terecht voor een breed assortiment landbouwmachines. Zij zijn dealer van vele merken.

www.barendkemp.nl
www.evenboer.nl

TEREX TL80 compacte wiellader voor Smederij en constructiewerkplaats en Landbouwmechanisatiebedrijf Evenboer uit WatergangTEREX TL80 compacte wiellader voor Smederij en constructiewerkplaats en Landbouwmechanisatiebedrijf Evenboer uit Watergang
TEREX TL80 compacte wiellader shovel loader Greenline