Communicatie software Groen, Grond en Infra

Verachtert Nederland BV neemt DCC Grabs over

Publicatiedatum: 10-01-2013 10:45
Verachtert Nederland BV uit ’s Hertogenbosch heeft met, het in Almere gevestigde, DCC Grabs overeenstemming bereikt over de overname van de bedrijfsactiviteiten vanaf 1 januari 2013.

Met deze transactie versterkt Verachtert haar positie op het gebied van mechanische en elektro-hydraulische grijpers. De toevoeging van deze producten geeft Verachtert de mogelijkheid om een breder portfolio aan te bieden aan haar klanten in de grondverzet, op- & overslag, bagger- en recyclingbranche. Daarnaast kunnen nu ook andere segmenten zoals mijnbouw en steengroeven door Verachtert worden bediend.

In 60 jaar heeft Verachtert zich ontwikkeld tot specialist in uitrustingsstukken voor graafmachines en wielladers. Verachtert producten als snelwissels, bakken, grijpers, scharen en hamers staan voor kwaliteit en productiviteit, en worden dagelijks intensief ingezet door een grote internationale klantenkring in de grond-, weg- en waterbouw, sloopbranche, schrootverwerking, recycling, industrie en overslag. Producten worden ook vaak speciaal op klantwens ontworpen. Verachtert biedt haar uitrustingsstukken aan met een uitgebreid servicepakket dat alles omvat van advies bij de keuze voor het juiste uitrustingsstuk tot de ondersteuning bij onderhoud en reparaties.

DCC Grabs ontwikkelt en produceert grijpers voor de overslag-, bagger-, en recyclingbranche. Sinds 2005 is DCC Grabs actief onder leiding van Ruud van Leeuwen, een specialist die al sinds 1978 actief is in de grijperbranche. Hierdoor is precies bekend wat er in de markt leeft en wat er wordt gevraagd. Productontwikkeling gebeurt dus vanuit de praktijk. Dit resulteert in gunstige exploitatiekosten als gevolg van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en lage onderhoudskosten. Tevens wordt er bij de ontwikkeling direct rekening gehouden met de servicevriendelijkheid en wordt er veel aandacht besteed aan het design. DCC Grabs biedt een uitgebreid portfolio van mechanische en elektro-hydraulische grijpers aan een brede internationale klantenkring.

www.veraned.nl
www.dcc-grabs.nl

Verachtert Nederland BV neemt DCC Grabs overVerachtert Nederland BV neemt DCC Grabs over
Verachtert DCC Grabs overname