Communicatie software Groen, Grond en Infra

Yanmar SV17EX voor VIB Zuidbroek en Drachten

Publicatiedatum: 22-01-2013 07:50
Onlangs heeft Hummel Bouwmachines te Ruinerwold een 3-tal Yanmar SV17EX minigraafmachines geleverd aan VIB-netwerken.
Yanmar SV17EX Yanmar SV17EX

Voor graafwerkzaamheden heeft VIB-netwerken ter aanvulling van hun materieel gekozen voor een 3-tal nieuwe Yanmar SV17EX minigraafmachines. Elk minigraver is uitgerust met een snelwissel en een set bakken. Deze machines hebben een eigen gewicht van 1950 kg en beschikken over een verstelbare onderwagen (980 mm < – > 1320 mm).

VIB-netwerken is een full-service installatiebedrijf, met vestigingen in Zuidbroek (Groningen) en Drachten (Friesland), welke complete kabeltelevisie, data- en telecommunicatienetwerken ontwerpt en realiseert. Naast het aanleggen verzorgt het bedrijf ook het onderhoud van netwerken, ontvangststations, datacenters, versterkersystemen en technische installaties. VIB-netwerken is een geheel zelfvoorzienend bedrijf waardoor men niet afhankelijk is van externe partijen, men beheert het totale proces van ontwerp tot aan realisatie.

www.geert-jandekok.com
www.vib-netwerken.nl

3x Yanmar SV17EX minigraver voor VIB-netwerken uit Zuidbroek en Drachten3x Yanmar SV17EX minigraver voor VIB-netwerken uit Zuidbroek en Drachten
Yanmar SV17EX minigraver mini kraan graafmachine