Communicatie software Groen, Grond en Infra

2X Neuson mini graafmachines voor Haerst Zwolle

Publicatiedatum: 02-04-2013 07:00
De heer Van den Berg, eigenaar van Grondverzet & Grondbewerking Haerst V.O.F. uit Zwolle, ontving uit handen van De Bonte Service uit Staphorst de sleutels van 2 nieuwe Neusons ET24 mini graafmachines.
Neusons ET24 miniNeusons ET24 mini

In de nieuwe generatie modellen zet Wacker Neuson de nieuwe norm voor compacte graafmachines. Beproefde innovaties zijn in ere gehouden en gecombineerd met volledig nieuwe ontwikkelingen. Het resultaat is een tot in de kleinste details vernieuwde klasse machines. Dat belooft extra efficiëntie en prestatievermogen.

De ET24 machines hebben een Yanmar watergekoelde dieselmotor met een vermogen van 13.4 KW. Ze werden uitgevoerd met een Vertical Digging Systeem. Hiermee kan de bovenwagen traploos 15 graden worden gekanteld. Hierdoor kunt u ook op hellingen en oneffen terrein exact verticaal graven.

Verder voorzag De Bonte Service de Neusons ET24 graafmachines van extra werklampen, zwaailamp, stereo radio, een hydraulische snelwissel en een set bakken van het merk Pladdet.

Grondverzet & Grondbewerking Haerst V.O.F. is vooral werkzaam in de agrarische sector. Maar met de nieuwe minikranen zie je de jongens van Haerst actief bezig om gleuven te graven voor de glasvezelkabels.

www.debonteservice.nl
www.grondverzethaerst.nl

2X Neuson ET24 mini graafmachines voor Grondverzet & Grondbewerking Haerst V.O.F. uit Zwolle2X Neuson ET24 mini graafmachines voor Grondverzet & Grondbewerking Haerst V.O.F. uit Zwolle