Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wacker Neuson 75Z3 voor Rensink Scheerwolde

Publicatiedatum: 22-05-2013 08:20
De Bonte Service uit Staphorst leverde onlangs aan H.O. Rensink uit Scheerwolde een nieuwe Wacker Neuson 75Z3 midi rupsgraafmachine.
Wacker Neuson 75 Z3Wacker Neuson 75 Z3

De 8 tons Wacker Neuson heeft een 60 pk 4 cilinder watergekoelde Yanmar motor Thier III en een dubbele verstelbare hydraulische pomp met een Flow opbrengst van 73,3 + 73,3 + 62,7 l/min

De Bonte Service voorzag de Wacker Neuson 75Z3 van een extra contragewicht van ca 400 kg, een verlengde lepelsteel, sloop/sorteer c.q. hamerfunctie en een maaikorffunctie. De bediening van de extra hydraulische functie kunnen proportioneel bediend worden d.m.v. rollers in de servo handels. Op verzoek van de machinist werd er extra verlichting voor en achter op de machine gemonteerd en uiteraard moest er ook een goede radio geplaatst worden met USB aansluiting.

Door te investeren in een nieuwe Wacker Neuson 75Z3 wil H.O. Rensink uit Scheerwolde zijn werkzaamheden uitbreiden en kan hij zijn bestaande klanten beter van dienst zijn. De werkzaamheden van H.O. Rensink bestaan voornamelijk uit het aanleggen van bestrating en tuinen en het afplaggen in de Weerribben.

www.debonteservice.nl

Wacker Neuson 75Z3 midigraver voor Rensink ScheerwoldeWacker Neuson 75Z3 midigraver voor Rensink Scheerwolde