Communicatie software Groen, Grond en Infra

IHI 38N voor F.V.S. Zoeterwoude

Publicatiedatum: 08-07-2013 07:50
F.V.S. Loonwerk uit Zoeterwoude heeft onlangs bij Barend Kemp B.V. in De Meern een nieuwe IHI 38N minigraafmachine in ontvangst genomen.
IHI 38NIHI 38N

De IHI 38N minigraver is en blijft een populaire machine. Deze 3,58 ton wegende minigraafmachine met lange lepelsteel is door Kemp onder andere voorzien van een hydraulische snelwissel, extra functies, een bovenuitlaat en een startonderbreker. Met een vermogen van 27,3 pk en een opbreekkracht van 26,5 kN is deze bij uitstek geschikt voor werkzaamheden in en rond tuinen en parken. Verder kenmerkt deze machine zich door zijn moderne uitstraling, een zuinige motor, een ruime en ergonomisch verantwoorde cabine, veel kracht en souplesse door een variabele pompopbrengst en de extra hydraulische functie (63,1 ltr.).

F.V.S. Loonwerk uit Zoeterwoude is gestart in 2008 en heeft zich gespecialiseerd in het kleinere grondverzet voor zowel bedrijven als particulieren. F.V.S. verhuurt modern grondverzetmaterieel variërend van 1,2 tot en met 6,5 ton inclusief gecertificeerde machinisten.

www.kemp-groep.nl
www.fvs-loonwerk.nl

IHI 38 N minigraver voor Loonbedrijf F.V.S. ZoeterwoudeIHI 38 N minigraver voor Loonbedrijf F.V.S. Zoeterwoude