Communicatie software Groen, Grond en Infra

Case CX370C voor Blokland Ter Aar

Publicatiedatum: 09-10-2013 10:00
Blokland B.V. uit Ter Aar heeft een nieuwe Case CX370C rupsgraafmachine in gebruik genomen uit handen van Troost Machinehandel BV te Numansdorp.
Case CX370CCase CX370C

De Case CX370C is compleet uitgerust met verzwaarde hoofdgiek van 6,45 m, 3,25m lepelsteel, sloop- cq. sorteergrijperfunctie, aparte lekleiding,  2 camera’s aan achter- en zijkant van de machine, volledige rupsgeleiders, 900 mm rupsplaten,  gereedschapskist op de onderwagen, treeplanken links en rechts, lasersteun naast de lepelsteel, overdruksysteem, werklampen rondom, geblindeerde cabineruiten, vonkenvanger en belettering met de bedrijfsnaam op contragewicht.
De standaard 6 cilinder TIER IVi diesel motor van de Case CX370C heeft een vermogen van 270 pk en een hydrauliek opbrengst van 2x 285 l/min. De motor is voorzien van af-fabriek onderhoudsvrij roetfiltersysteem met auto regeneratiesysteem en EGR. 

Blokland B.V. is een verhuurbedrijf met jaren lange ervaring bij graaf-, grondvezet- en hijswerkzaamheden. De nieuwe Case CX370C zal voornamelijk worden ingezet bij de aanleg van gasleidingen. Dit specialisme is bij Blokland B.V. in de afgelopen jaren flink gegroeid en voor grote opdrachtgevers wordt dit werk verzorgd. Blokland B.V. is daarbij actief over heel West-Europa.

www.bloklandbv.nl

Case CX 370 C rupsgraafmachine voor Blokland Ter AarCase CX 370 C rupsgraafmachine voor Blokland Ter Aar