Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kemp distributeur OKADA toebehoren

Publicatiedatum: 24-05-2014 07:50
Met de ondertekening van een langlopende verbintenis heeft de Kemp Groep officieel een nieuw topmerk aan het leveringsprogramma toegevoegd. Het toonaangevende merk OKADA zal het productenpallet verder verbreden.
Kemp distributeur OKADAKemp distributeur OKADA

De combinatie van OKADA producten met KOBELCO materieel is volgens Ben Kemp een winnende combinatie. Ben Kemp zegt hierover het volgende; “OKADA past uitstekend bij de A-merken die wij nu al voeren binnen de Reesink Construction Equipment divisie. De intelligente technologie van OKADA staat garant voor de beste prestaties. OKADA is echt een toonbeeld van Japanse kwaliteit.”

In eerste instantie legt Kemp de focus op hydraulische sloophamers geschikt voor machines met een eigen gewicht variërend van 0,9 tot 26,0 ton. Naast deze sloophamers beschikt men ook over vergruizers, scharen en zeefbakken. De OKADA producten zijn met alle technische specificaties terug te vinden op www.kemp-groep.nl.

Sinds 1938 is het Japanse OKADA een toonaangevende producent van toebehoren speciaal gericht op sloopwerkzaamheden. Deze pioniers op het gebied van vergruizen leveren hoogstaande kwaliteit en controleren elk product voordat deze de fabriek verlaat. In combinatie met het gebruikersgemak heeft dit OKADA een goede naam gegeven.

www.kemp-groep.nl

OKADA uitrustingsstukken via Kemp Groep verkrijgbaarOKADA uitrustingsstukken via Kemp Groep verkrijgbaar