Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Bouwman Westbroek

Publicatiedatum: 04-09-2014 07:05
Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit Westbroek heeft onlangs een Kobelco SK75SR midigraafmachine in ontvangst genomen. De Kobelco is uitgerust met een SMP kanteldraaiconnector. Deze biedt de klant de noodzakelijke flexibiliteit en veelzijdigheid.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn. De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Tevens kan deze kobelco worden voorzien van een herderarm met maaikorf. Hiermee kan Bouwman's loonbedrijf BV de werkzaamheden op moeilijk begaanbare plekken ook uitvoeren.

Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit Westbroek (U) is op 23 december 1948 opgericht. Bouwman's Loonbedrijf is een gerenomeerd en volwaardig loonwerkersbedrijf centraal gelegen tussen, Utrecht en Hilversum. Het bedrijf voert met enthousiaste en vakkundige medewerkers agrarische- en grondwerkzaamheden uit. Tevens beschikken zij over een uitgebreid verhuurprogramma van verschillende grondverzetmachines met diverse uitrustingsstukken en ervaren machinisten.

www.bouwmansloonbedrijf.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR voor Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit WestbroekKobelco SK 75 SR voor Bouwman's Loonbedrijf B.V. uit Westbroek