Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK260SRlc voor KWS

Publicatiedatum: 11-09-2014 08:45
KWS heeft een compact draaiende KOBELCO SK260SRlc in gebruik genomen. Kemp is trots dat een toonaangevende firma als KWS voor KOBELCO heeft gekozen. Het lage brandstofverbruik, het lage geluidsniveau en de bijzonder gunstige C02-uitstoot, in combinatie met de krachtige prestaties hebben de doorslag gegeven.
Kobelco SK260SRlcKobelco SK260SRlc

Machinist Huib draait nu zelf een week op de Kobelco SK260SR en is erg tevreden over de prestaties, het bedieningsgemak en het comfort. De Kobelco SK260SRlc kenmerkt zich o.a. door zijn compacte afmetingen en is in staat om binnen een werkgebied van 4 meter werkzaamheden uit te voeren. Dit naast het lage geluidsniveau maakt de Kobelco SK260SRlc uitstekend geschikt voor werkzaamheden binnen de bebouwde kom. Ook voldoet de SK260SRlc aan de steeds strenger wordende milieueisen en biedt tegelijkertijd baanbrekende vernieuwingen. Door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK260SRlc zuinig, stil en milieuvriendelijk.

KWS Infra is marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt in Nederland. KWS Infra heeft een landelijke dekking en is decentraal georganiseerd via acht vestigingen in Leek, Zwolle, Diemen, Utrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Roosendaal en Eindhoven en een hoofdkantoor in Vianen. KWS Infra heeft circa 2.200 medewerkers in dienst en pakt jaarlijks zo'n vierduizend projecten aan, variërend van het herstellen van een trottoir tot de reconstructie van een centrumplan. Van de aanleg van een bedrijfsterrein tot complexe geïntegreerde projecten. De kern van het werk bestaat uit grondverzet, riolering en verharding.

www.kessel.nl
www.kemp-groep.nl

Kobelco SK260 SRlc compact draaiende rupsgraafmachine voor KWS InfraKobelco SK260 SRlc compact draaiende rupsgraafmachine voor KWS Infra