Communicatie software Groen, Grond en Infra

Takeuchi TB295W voor De Visser Vrouwenpolder

Publicatiedatum: 16-09-2014 08:40
Door toenemende vraag van klanten naar een compacte en lichte mobiele graafmachine, werd de behoefte naar een dergelijke machine steeds dringender. Om tot een juiste keuze te maken zijn vooraf alle diverse mogelijkheden goed door Arco de Visser uit Vrouwenpolder op een rij gezet.
Takeuchi TB295WTakeuchi TB295W

Zowel de mogelijkheden van compacte rupsgraafmachines als diverse mobiele machines werden goed afgewogen. Omdat toch de voorkeur naar een mobiele graafmachine uitging, met name voor bestratingwerkzaamheden, is ook deze markt goed onderzocht. Door de goede relatie tussen Pladdet en Arco de Visser, werd ook aan Pladdet gevraagd om een passende machine aan te bieden. Omdat Hitachi deze machines niet in het gamma heeft, is er uitgeweken naar een ander merk. Takeuchi maakt met de mobiele TB295W gebruik van dezelfde ISUZU dieselmotor en gebruikt tevens vergelijkbare hydraulische componenten Om die reden werd door Pladdet deze machine aangeboden.

Samen met Verhoeven Grondverzetmachines werd zeer complete een TB295W samengesteld. De TB295W is een zeer complete, compacte mobiele graafmachine, die ook nog eens, ondanks zijn compacte bouwwijze, uitblinkt in graafbereik en capaciteiten. De machine voldoet aan de Tier3B emissie-eis, dankzij een zelfregenererend roetfilter. Voor de machinist is het tevens een comfortabele machine, dankzij het digitale display, waarin een selectie kan worden gemaakt voor diverse uitrustingstukken, een camera op het contragewicht, climate-control, cruise-control, off-set boom, proportionele bediening, en een luxe stoel.

Verder werd de machine compleet gemaakt met, LED verlichting, trekhaak in het buldozerblad met verlichtingsaansluiting, brede Mitas enkelluchtbanden, spatborden voor en achter, treeplank, brandstofvulpomp, aansluiting voor een 27MC, een Parrot handsfree-kit en een Groeneveld centraal vetsmeersysteem. Pladdet voorzag de machine tevens van een SMP swingotilt draaikantelstuk, een compleet set bakken en een speciaal frame op de achterzijde van de machine voor de montage van een vacuümset. Om het kompleet te maken, werdt deze nieuwe machine gespoten in de bedrijfskleuren, cabine, cilinders en onderzijde bovenwagen metalic zwart en de rest, hoe kan het anders…., HITACHI oranje.

www.verhoevenbv.com
www.arcodevisser.nl

Takeuchi TB295W voor Klusbedrijf Arco De Visser VrouwenpolderTakeuchi TB295W voor Klusbedrijf Arco De Visser Vrouwenpolder