Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK75SR voor Stehouwer Zeewolde

Publicatiedatum: 17-09-2014 07:50
Aart Stehouwer Loon- en Grondverzetbedrijf uit Zeewolde, Kemp klant van het eerste uur, heeft onlangs een nieuwe Kobelco SK75SR midigraafmachine in gebruik genomen.
Kobelco SK75SRKobelco SK75SR

Kobelco's unieke motorkoelsysteem - het iNDr systeem - beperkt het geluidsniveau tot een extreem laag niveau. De nieuwste aanpak van Kobelco m.b.t. laag brandstofverbruik - NEXT-3E - wordt ook toegepast op de modellen met een kleine zwenkradius, voor maximale productiviteit bij een minimaal brandstofverbruik. Daarnaast zorgt de nieuwe ECO-modus voor een nog grotere brandstofbesparing waardoor SR-modellen uiterst rendabele machines zijn. De nieuwe Kobelco SK75SR is standaard compleet uitgerust. Onder andere de standaard extra functies die proportioneel in de handels te bedienen zijn, de luchtgeveerde en verwarmde stoel en de nieuwe generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machine. De cabine is erg ruim opgezet met veel opbergruimte en biedt veel zicht op de werkzaamheden.

Stehouwer uit Zeewolde is voornamelijk werkzaam op het het gebied van agrarisch loonwerk, grondverzet en cultuurtechnische werken. Daarnaast heeft Stehouwer zich gespecialiseerd als graszodenlegger bij de aanleg van golfbanen, sportvelden en recreatiegebieden.

www.kemp-groep.nl

Kobelco SK 75 SR rupsmidigraver voor Stehouwer uit ZeewoldeKobelco SK 75 SR rupsmidigraver voor Stehouwer uit Zeewolde