Communicatie software Groen, Grond en Infra

Entreeding aanwezig op Inspiratiemiddag Datacommunicatie CUMELA

Publicatiedatum: 21-04-2015 07:05
CUMELA Nederland organiseert op 21 april de Inspiratiemiddag Datacommunicatie, met sessies rond het centrale thema IJzersterk werken met data. Bent u bekend met de diverse mogelijkheden van datacommunicatie? Wilt u kennismaken met de nieuwste technieken? Kom dan naar deze exclusieve informatiemarkt voor lidbedrijven van CUMELA Nederland en bezoek ook de stand van Entreeding.com.

Het begrip ‘datacommunicatie’ wordt tijdens deze Inspiratiemiddag breed ingevuld met diverse standhouders: leveranciers van software ten behoeve van administratieve processen (boekhoud-, planning-, project- en calculatieprogramma’s), leveranciers van hardware (GPS, kabel- en leidingdetectie- en track en trace-apparatuur), leveranciers van software voor machinemanagement (draaitijd, brandstofverbruik, onderhoud), voor teeltregistratie, enzovoort.

Tijdens de middag worden er drie rondes met meerdere themasessies / workshops van 30 minuten georganiseerd. Bijvoorbeeld een workshop over het inpassen van de digitale werkbon in de administratieve organisatie van de ondernemer, of het verzamelen en integreren van machine-, tank- en onderhoudsdata tot bruikbare managementinformatie. 

CUMELA combineert de Inspiratiemiddag Datacommunicatie met de Algemene Ledenvergadering ALV 2015 die ’s-middags van 14.30 tot 15.30 uur plaatsvindt. Op dat moment is de Inspiratiemiddag al gestart voor vennoten, planners en bedrijfsleiders die niet aan de ledenvergadering deelnemen. De themasessies starten overigens direct na afloop van de Algemene Ledenvergadering.

De volgende standhouders zijn aanwezig om u te informeren en inspireren:

Agro IT
Agro IT maakt ERP software voor de cumelasector. Van facturatie tot het plannen en digitaliseren van bonnenstroom.

Agrometius
Agrometius is een handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in GPS-techniek en precisielandbouw.

BouwInfosys
BouwInfosys is softwareleverancier voor bedrijven in de bouw, grond-, weg- en waterbouw en installatiebranche.

CAH Vilentum Hogeschool
Voor de studenten van de opleidingen Techniek & ICT zijn de medewerkers van CAH Vilentum Hogeschool Dronten op zoek naar geschikte stagebedrijven.

CUMELA Advies
De zakelijke adviseurs van CUMELA Advies bieden aan individuele cumelabedrijven specifieke ondersteuning zoals bedrijfskundig advies.

Entreeding.com
Entreeding.com is het hulpmiddel om de planning van machines en personeel binnen de GWW te optimaliseren.

GoconnectIT
GOconnectIT richt zich op de kabel- en leidingenbranche en biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele KLiC proces.

Harrewijn Brandstofmanagement
Harrewijn Brandstofmanagement biedt oplossingen om het brandstofverbruik te controleren en te reduceren.

Husqvarna
Husqvarna is producent van outdoor power producten, waaronder kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers en tuintractoren. Ze hebben de management Husqvarna Fleet Services ontwikkeld. Hiermee krijgt de gebruiker antwoord op alle vragen gebaseerd op eigen gegevens.

Ibis
Ibis ontwikkelt en levert software en services voor de bouw en civiele techniek.

INFOGROEN software bv
INFOGROEN Software is gespecialiseerd in hoogwaardige en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor de groensector.

JD Link en MyJohnDeere.com
Blijf verbonden met uw bedrijf en uw machinepark vanaf ieder punt waar internet beschikbaar is en plan uw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk met JD link en MyJohnDeere.com.

Machinefabriek Bernard Krone
Krone ontwikkelt en bouwt voerwinningsmachines. Krone heeft tal van elektronische oplossingen van communicatiemiddelen in tractoren en weegsystemen tot GPS. Krone gebruikt een open systeem voor al haar data.

Mechan Groep
Mechan Groep is de importeur van tractoren en landbouwmachines van o.a. Fendt, Valtra en Massey Ferguson.

Mobile Telematics
Specialist in blackbox en GPS-volgsystemen, voor het op afstand beheren van machines en materieel. Mobile Telematics zorgt voor registratie, voor efficiënte man/machine-inzet en lagere kosten.

Olga
Gebruikersvereniging Olga stelt zich ten doel het onderhouden en vaststellen van noodzakelijke vernieuwingen van bestaande software voor loonbedrijven.

Rovecom ICT
Rovecom biedt software en andere branche specifiekezaken zoals websites speciaal voor loonwerkers.

Spotmaster
Met innovatieve software applicaties voorziet Spotmaster bedrijven van realtime managementinformatie, die dient als interface tussen een buitendienst en een ERP-systeem.

Topcon Sokkia Nederland
Topcon is specialist in machinebesturingen. Ze hebben voor elke graafmachine en wiellader, maar ook voor asfaltmachines en motorgraders een passend besturingssysteem.

www.cumela.nl/datacommunicatie
www.cumela.nl/standhouders-inspiratiemiddag-datacommu