Communicatie software Groen, Grond en Infra

Record aantal bezoekers op stand Entreeding tijdens TKD

Publicatiedatum: 31-05-2016 10:25

Op 26, 27 en 28 mei was de TKD in Almere. Er waren meer exposanten dan ooit te voren. Het terrein stond vol met het nieuwste, slimste grootste en snelste materieel. De grote verscheidenheid aan machines én het goede weer zorgde voor een massale toestroom van bezoekers. Een record aantal bezoekers hebben de weg naar de stand van Entreeding.com weten te vinden.

TKD AlmereTKD Almere

Onder het genot van een koel drankje hebben we de laatste ontwikkelingen binnen Entreeding.com laten zien. Zoals u van ons gewend bent draait alles om beschikbaarheid. Al meer dan 15 jaar maken we beschikbaarheid van materieel, personeel, grondstoffen en aannemerij inzichtelijk.

Een tik en klaar!
Voor die genen die Entreeding.com vanaf de pc gebruiken hebben we de Entreeding.com webbutton ontwikkeld welke we tijdens de beurs uitdeelden. Met één tik op de button krijgt u direct toegang tot het actuele vraag en aanbod.
Voor de gebruikers in het veld die geen tijd hebben om achter de pc te kruipen demonstreerden we de mobiele website. Het installeren van een app is niet nodig. U gaat enkel naar entreeding.com en de rest spreekt voor zich. Ook hier dus een tik en entreeding is er klaar voor.

www.entreeding.com

Op de entreeding.com stand was het een gezellige drukte tijdens de TKDOp de entreeding.com stand was het een gezellige drukte tijdens de TKD