Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210LC voor Van der Helm Berkel en Rodenrijs

Publicatiedatum: 22-08-2016 07:40

Van der Helm Bedrijven B.V. uit Berkel en Rodenrijs heeft alweer enige tijd geleden een Kobelco SK210LC in gebruik genomen. De Kobelco, welke volledig naar de eisen en de wensen van de klant is opgebouwd, bevalt uitstekend. Deze Kobelco verving een Case CX210LC uit 2005.

Kobelco SK210LC excavatorKobelco SK210LC excavator

De Kobelco SK210lc voldoet aan de strenger wordende milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. Zonder verlies van capaciteit is de Kobelco SK210lc zuinig, stil en milieuvriendelijk. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt Van der Helm onderscheidend en vernieuwend en biedt hun relaties de mogelijkheid te kiezen voor duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen, waarbij men zowel organisatorisch als financieel optimaal wordt ontzorgt. Van der Helm beschikt over een uitgebreid machinepark en mensen met jarenlange ervaring en kennis die elk type project van elke omvang kunnen aanpakken. De expertise op het gebied van onderzoek en advies is tevens beschikbaar bij de realisatie van verschillende soorten werk en projecten.

www.vdhelm.nl

Kobelco SK210LC rupsgraafmachine voor Van der Helm Berkel en RodenrijsKobelco SK210LC rupsgraafmachine voor Van der Helm Berkel en Rodenrijs