Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX63-3 voor Cerfontaine Berg en Terblijt

Publicatiedatum: 06-09-2016 12:30

Cerfontaine uit Berg en Terblijt is tevreden over de prestaties van de onlangs nieuw geleverde Doosan DX63-3 minigraver. Deze Doosan heeft een zuinige en krachtige 4 cilinder Yanmar Stage III B/ Tier 4i conforme EGR motor. Tevens is dit semi compacte model voorzien van een luxe veiligheidscabine die standaard zeer compleet is uitgevoerd met o.a. airconditioning, verwarming, instelbare stoel met luchtvering en zwaailamp.

Doosan DX63-3 Doosan DX63-3

Roger Cerfontaine is bekend met het bedrijf Staad BV die de nieuwe DX 63-3 heeft geleverd. Roger daarover; " We hebben al een 6-tal Doosan machines, weliswaar in zwaardere uitvoeringen, die door Staad geleverd zijn in het verleden. Deze Doosan DX63-3 stond hier op ons verzoek als demo, er hebben diverse machinisten naar volle tevredenheid op gedraaid. Dan is het voor mij duidelijk, als mijn machinisten tevreden zijn over de Doosan dan doe ik graag zaken met een betrouwbare partij als Staad BV." De Doosan DX163-3 is verder met alle specifieke functies, geheel naar wens en tevredenheid van Cerfontaine door de specialisten van Staad opgebouwd. Staad BV is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines. Zij bieden een complete range machines om klanten te helpen zo productief en efficiënt mogelijk hun werk te maken.

Cerfontaine B.V. is actief in loonwerk, akkerbouw en veeteelt, grondverzet en transport. Cerfontaine is van oorsprong een gemengd agrarisch bedrijf, maar door ervaring en expertise hebben de activiteiten zich in de loop der jaren ook naar andere sectoren uitgebreid. In 1965 werd gestart met agrarisch loonwerk. In de jaren tachtig kwam daar grondverzet bij. Om dit werk optimaal te kunnen uitvoeren, hebben we sinds de jaren negentig ons wegtransport uitgebreid. Momenteel werken we met 70 mensen. Cerfontaine is een hecht familiebedrijf.

www.staad-groep.nl
www.cerfontaine.nl

Doosan DX63-3 minikraan voor Cerfontaine Berg en TerblijtDoosan DX63-3 minikraan voor Cerfontaine Berg en Terblijt

Doosan DX 63-3 minigraafmachine voor Cerfontaine Berg en TerblijtDoosan DX 63-3 minigraafmachine voor Cerfontaine Berg en Terblijt