Communicatie software Groen, Grond en Infra

Doosan DX255LC-5 rupsgraafmachine voor Van der Steen Utrecht

Publicatiedatum: 08-11-2016 12:20

Bij de leverancier van de Doosan DX255LC-5, Staad BV Veghel, is in de werkplaats de standaard ruim uitgeruste machine verder opgebouwd volgens de specifieke wensen van D. van der Steen BV. met o.a. een Eurosteel hydraulische snelwissel, 900mm rupsplaten en een Fresh filter overdruk systeem. Staad BV Veghel is officieel importeur / dealer van Doosan grondverzet machines.

Doosan DX255LC-5Doosan DX255LC-5

Otto Scherpenzeel, machinist op de nieuwe Doosan DX255LC-5 was bij aanvang sceptisch over zijn nieuwe machine. "Ik heb hiervoor ruim 30 jaar met plezier op een machine gewerkt van een concurrerend merk, dus in eerste instantie was ik best wel huiverig voor de overstap. Het prijsverschil in aanschaf van deze nieuwe Doosan DX255LC-5 bleek te groot t.o.v. het vorige merk, de Doosan is aanmerkelijk goedkoper. Ik heb inmiddels ruim 110 uur gedraaid, natuurlijk was het in het begin wennen maar eerlijkheid gebied te zeggen, deze machine draait geweldig, ik ben dik tevreden. Van de voordelige aanschafprijs ondervindt ik in de prestatie geen enkel nadeel, sterker nog met alle nieuwe technieken, de ruime cabine, de snelheid, nauwkeurigheid en de mooie uitstraling stap ik iedere dag met plezier in deze Doosan DX255LC-5." De Doosan DX255LC-5 is met een Doosan motor uitgerust. Deze motor is niet allen beroemd vanwege zijn lage brandstofverbruik, hoge betrouwbaarheid en lange levensduur, hij biedt ook een bijzonder hoog vermogen en hoog koppel bij lage toerentallen. De combinatie van hogere graafkrachten, hefvermogens en tractiekrachten biedt een prestatie waar je van op aan kunt , dag in, dag uit.

D. van der Steen BV is een hoofdaannemer waar het prettig mee werken is. Snelle schakelaar, goede vakmensen, omgevingsbewustzijn zit in de genen, een nieuw wagen- en machinepark. De touwtjes in handen van het begin tot het eind. Om het even om welke expertise het gaat, infrastructuur, natuursteenbestrating of asfaltonderhoudscontracten.

www.staad-groep.nl
www.dvandersteenbv.nl

Doosan DX255 LC-5 rupskraan voor D. Van der Steen uit UtrechtDoosan DX255 LC-5 rupskraan voor D. Van der Steen uit Utrecht