Communicatie software Groen, Grond en Infra

Ritchie Bros. Moerdijk veiling 23 & 24 februari

Publicatiedatum: 26-01-2017 11:45

Honderden grondverzetmachines, trucks en andere voertuigen worden de komende weken uit binnen- en buitenland naar het Brabantse Moerdijk gehaald om door de veilingmeesters van Ritchie Bros. verkocht te worden. De openbare veiling, die op 23 & 24 februari plaatsvindt, zal weer een ruim aanbod materieel omvatten waar zowel op locatie als live online op geboden kan worden.

Ritchie Bros. MoerdijkRitchie Bros. Moerdijk

Er gelden zoals altijd geen minimum biedingen of vastgestelde prijzen, dus alles wordt ongeacht prijs verkocht aan de hoogste bieders. Naast lichte en zware bouwmachines zullen er ook veel bedrijfsvoertuigen en ondersteunend materieel (zoals generatoren, graafmachinebakken, compressors) de revue passeren.

Het veilinghuis staat ook dit jaar weer op de Infra Relatiedagen in Hardenberg en zal op 8 februari om 19.00, in samenwerking met Bouwend Nederland en de beursorganisatie, wederom een Veiling voor KiKa houden. Diverse beursexposanten hebben al een ludiek kavel ingebracht voor het goede doel. Bezoekers van de beurs zijn van harte welkom de veiling voor KiKa te bezoeken en kunnen eenvoudig meebieden op items naar keuze die geveild worden. Aangeraden wordt voorafgaand de beursstand van Ritchie Bros. (138) te bezoeken voor tips en uitleg.

www.facebook.com/ritchiebrosNederland.

Ritchie Bros. Moerdijk veiling 23 & 24 februari 2017Ritchie Bros. Moerdijk veiling 23 & 24 februari 2017

Materieel kopen zonder minimumprijsMaterieel kopen zonder minimumprijs