Communicatie software Groen, Grond en Infra

Meer dan 100 Knikmopsen voor Loxam Workx

Publicatiedatum: 20-03-2018 11:05

“De behoeften van onze klanten spelen een grote rol bij de aanschaf van het materieel. Wij kijken daarbij naar merk, uitvoering, innovatie en kwaliteit. En de kwaliteit en servicegraad van de leverancier zijn absoluut doorslaggevend bij onze keuze. Daarom kiezen wij voor Knikmops en De Schans B.V.”

Loxam Workx kiest al meer dan 6 jaar voor Knikmops
De Schans B.V., leverancier van de bekende Knikmops knikladers belevert, Verhuurorganisatie Loxam Workx al sinds 2012. Recent is Knikmops nummer 101 besteld, het betreft een KM 130 inclusief bijbehorende aanbouwdelen.

Bewuste keuze in het leveringsprogramma
Technical Manager Loxam Nederland, Danny Wesselius licht de jarenlange trouwe keuze voor Knikmops toe: “Wij luisteren voortdurend naar de wensen van onze klanten. Zo is de Knikmops geliefd bij veel van onze doelgroepen zoals bijvoorbeeld de stratenmakers”.

Invloed Loxam Workx medewerkers
De keuze voor Knikmops is dus duidelijk gebaseerd op de geldende klantvraag. Maar het Loxam Workx team heeft de doorslaggevende stem. Danny Wesselius vertelt verder: “Onze technici zijn content met de Knikmops machines, ze hebben een robuuste degelijke bouw, zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk in het onderhoud. En verder waarderen wij de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact die eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers”.

Servicegraad van De Schans: zeer gewaardeerd
Met haar hoge servicegraad onderscheidt De Schans B.V. zich van menig knikladerleverancier. De Knikmops specialisten van De Schans voeren desgewenst alle mogelijke onderhoud-, reparatie- en servicewerkzaamheden uit. Deze voert men snel uit vanuit de compleet uitgeruste werkplaats van de hoofdvestiging in Hedel en de werkplaatsen van diverse Knikmops dealers in Nederland. Bovendien heeft De Schans een servicedienst met drie servicevoertuigen voor uitvoering van service- en reparatiewerkzaamheden op locatie. Zo beperkt men de stilstand van de Knikmops knikladers bij de klant tot een absoluut minimum. De vakmensen van De Schans worden permanent bijgeschoold, hierdoor zijn klanten verzekerd van advies over en uitvoering van de werkzaamheden op het hoogste niveau. Dat geeft zekerheid.

Danny Wesselius: “Wij waarderen de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact die eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers”.

Het totale Knikmops leveringsprogramma: kwalitatief hoogstaand en zeer compleet
Verhuurorganisaties zoals Loxam Workx kiezen dus bewust voor Knikmops. Het  brede leveringsprogramma knikladers en telescoopladers is voorzien van zeer zuinige en ecologisch verantwoorde dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. De in totaal 13 modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 kg tot 2570 kg. Hiernaast heeft Knikmops inmiddels twee elektrisch aangedreven types ontwikkeld de 80E en 130E.

www.deschansbv.nl
www.loxam.nl