Communicatie software Groen, Grond en Infra

Wederom Bomag asfaltfrees voor ReintenInfra

Publicatiedatum: 31-01-2019 08:19

ReintenInfra uit Oldenzaal heeft haar machinepark wederom uitgebreid met een grote Bomag asfaltfrees. De Kemp Groep uit De Meern, officieel Bomag distributeur, leverde deze BM1300/35 asfaltfrees na vorig jaar een BM2200/75 te hebben geleverd.

De 24 ton wegende Bomag BM1300/35 asfaltfrees heeft een freesbreedte van 130 cm en een motorvermogen van ruim 350 pk, hiermee voldoet deze machine aan de hoogste emissie norm en is voorzien van adblue, Compleet, nieuw en doordacht, componenten uit de andere Bomag asfaltmachines zijn hierin verwerkt. Duurzaam door eenvoud, servicevriendelijk en overzichtelijk, de asfaltfrezen van Bomag hebben een duidelijke indeling en zijn bijzonder manoeuvreerbaar, waardoor deze asfaltmachines geschikt zijn voor landwegen, stadswerkzaamheden en rotondes. De Bomag frezen worden door de Kemp Groep aangeboden met freesbreedte van 50 tot 220 cm en gewicht van 7,6 ton tot 38,0 ton.

Twente materieel had al een Bomag 50 cm frees, sinds vorig jaar ook een enorme Bomag 220 cm frees en gaat nu ook hun derde Bomag asfaltfrees inzetten.

Over ReintenInfra BV
Met passie voor het vak is wegenbouwer in hart en nieren Herman Reinten in 2010 gestart als ondernemer met ReintenInfra BV. Een verzameling zelfstandig functionerende bedrijven met een passie voor grond,- weg- en waterbouw.