Communicatie software Groen, Grond en Infra

Atlas 200MH Mobiele Overslagmachine voor Swartjes

Publicatiedatum: 14-03-2019 21:39

Swartjes Transport B.V. uit Nijmegen heeft via Hans van Driel B.V. in Tiel een Atlas 200MH in gebruik genomen. De Atlas 200MH mobiele overslagmachine is breed inzetbaar, zeer gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en heeft een lange levensduur.

Deze circa 21 ton wegende mobiele overslagmachine is voorzien van de nieuwste generatie 6-cilinder Tier 4 Final motor met Ad Blue. Deze schonere en stillere motor is goed voor een 200MH zich door de uitstekende prestaties. De geleverde uitvoering met lift cabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is, geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

De af fabriek al zeer complete Atlas 200MH is door Hans van Driel verder opgebouwd met o.a.; een hydraulische snelwissel type CW30, incl. lasthaak, extra LED werkverlichting op de lepelsteel, uitbreiding smeersysteem incl. bakkinematiek en voetpedaal voor knijpen sorteergrijper.

Over Swartjes
Familiebedrijf Swartjes Transport BV is leverancier van een totaalpakket aan logistieke- en milieudiensten, zoals afvalverwerking en -inzameling, transport, overslag en handel in (secundaire) bouwstoffen. Al meer dan een halve eeuw en drie generaties lang is het containerverhuur- en transportbedrijf actief in de regio Nijmegen. Op de vestiging kunnen ook afvalstoffen worden aangeleverd en bouwstoffen, zoals zand en grind, worden afgehaald. Kijk op www.swartjestransport.nl voor meer informatie.

Bron: hansvandriel.nl