Communicatie software Groen, Grond en Infra

Kobelco SK210LC-10 met OKADA vergruizer voor Bemmel Container Service

Publicatiedatum: 20-11-2019 17:57

Bemmel Container Service B.V. uit Harmelen heeft sinds enige tijd een Kobelco SK210LC-10 rupsgraafmachines in gebruik. De Kemp Groep leverde de Kobelco inclusief een OKADA OSC200 vergruizer. Een zeer krachtige en betrouwbare combinatie!

De Kobelco SK210LC-10 voldoet aan de strengste milieueisen en door het lage brandstofverbruik heeft de eindgebruiker direct meer rendement per draaiuur. De machinist stond centraal bij de ontwikkeling van de cabine en profiteert nu o.a. van een ruime werkomgeving met veel beenruimte, een brede deuropening, een camera met geïntegreerd kleurenscherm en een lucht geveerde en verwarmde stoel.

Kobelco rupsgraafmachines zijn standaard compleet uitgerust, onder andere met standaard extra functies die proportioneel in de hendels te bedienen zijn, camera met geïntegreerd kleurenscherm, lucht geveerde en verwarmde stoel en nieuwste generatie ROPS-cabine dragen bij aan het comfort en de veiligheid van de machinist. Kijk op onze website voor alle technische specificaties of neem contact op met een van onze verkoop adviseurs.

De Kemp Groep heeft de machine voor Bemmel zeer compleet afgeleverd, inclusief belettering.

Bekijk de video