Communicatie software Groen, Grond en Infra

Nieuwe naam voor dealerbedrijf MAN Nederland

Publicatiedatum: 05-02-2005 13:47
Om Man prominenter op de Nederlandse markt te zetten, kregen alle dealerbedrijven van Man Nederland een nieuwe naam.

Het gaat om de dealerbedrijven van Abcon Bedrijfswagens in Geleen, Maasbracht, Kessel en Venlo; van A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam en Hoofddorp; van Citam Bedrijfswagens in Apeldoorn, Doetinchem, Huissen en Nijmegen; en van Gebr. Vullings Bedrijfswagens in Eindhoven (Best), Helmond, Den Bosch en Tilburg.


Al deze dealervestigingen zijn Trucknology Centres geworden met de geografische aanduiding in de bedrijfsnaam. Zo heet het dealerbedrijf van Abcon Bedrijfswagens in Maasbracht voortaan Man Maasbracht en is de naam van A-Point Truck & Trailer Service in Amsterdam eenvoudigweg in Man Amsterdam veranderd. Even opletten: Citam Bedrijfswagens in Doetinchem is Man Varsseveld geworden en Vullings Bedrijfswagen in Best heet voortaan Man Eindhoven.

Als volwaardige Trucknology Centres zijn deze dealers de aangewezen partners voor verkoop, onderhoud, reparatie van Man trucks, trailers, laadkleppen, koelmotoren en voor de verhuur van Man trucks als vervangend vervoer of een tijdelijke versterking van de voertuigvloot noodzakelijk is. In de relatie met de dealerbedrijven verandert er niets, alleen de naam.